Az Atiboxhungary a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
RENDBEN

Tisztelt Kiállítók, Kedves Vendégeink!

Köszöntöm Önöket a 2021-es ATIBOX Világkiállításon.

Megnyitottuk a regisztrációt az ATIBOX HUNGARY 2021 világkiállításra.

 

  Regisztráció itt  

 

Entry information to Hungary. Official website of the consulate

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

 

Minden kedves nevezőnek először regisztrálnia kell magát, hogy ezután a nevezni kívánt kutyák adatait feltölthesse rendszerünkbe. Nevezni a regisztráció gomb megnyomása után lehetséges. Nagyon fontos, hogy létező email-címet adjanak meg, mert erre a címre érkezik egy levél, amiben lesz egy ellenőrző link, erre kattintva tudják véglegesíteni a regisztrációt. Később a belépés menüpont alatt tudják módosítani saját illetve kutyáink adatait, és itt tudnak nevezni a kiállításokra.

Egy nagyszerű Boxeres hétvégére szeretnék invitálni minden fajtakedvelőt. A tenyésztőknek és tulajdonosoknak lehetősége nyílik egy nagy világversenyen megmérettetniük kutyáikat. Magyarország harmadik alkalommal ad otthont az ATIBOX Világkiállításnak, mely nagy megtiszteltetés és kihívás a Hungária Boxer Klub számára. Bízom benne, hogy a kiállítás helyszíne -mely megegyezik a 2013-as ATIBOX helyszínével- elnyeri a tetszésüket. A helyszín kiválasztásakor sok szempontot kellett szem előtt tartani, ezzel is szolgálva a kiállítók és látogatók kényelmét. Külön köszönöm azoknak a boxer-t kedvelő sporttársaknak, akik megtisztelik kiállításainkat nevezésükkel és részvételükkel. Nemes, sportszerű versenyzést kívánok minden kiállítónak és kellemes kikapcsolódást minden kedves vendégünknek.

 

Bíró Imre

elnök

Hungária Boxer Klub